Image by Olia Gozha

WIL JIJ EEN SEINTJE ALS MIJN BOEK GEPUBLICEERD WORDT?

Laat het me vast weten

 

LAAT JE ME WETEN ALS HET ZOVER IS?

Dit hoor ik regelmatig. En het moment komt dichterbij. Maar ik weet niet meer wie ik het allemaal beloofd heb. Wil je weten wanneer het zover is. Of wil je de blogs volgen? Meld je aan via de website.

Het verhaal gaat over een indianen meisje dat opgeleid wordt tot sjamaan. In dit verhaal neem ik je mee op een reis van de ziel. Het toelaten van het verhaal maakte onderdeel uit van mijn persoonlijke transformatieproces. Het meisje wees mij de weg. Maar het verhaal was niet alleen voor mij bedoeld. Het kwam tot me om het te delen.


Het was het verhaal dat ontstond via mijn ziel. En het bracht me eindelijk op het pad waarnaar ik zolang zocht. Het pad naar mezelf, naar mijn doel op aarde.


Door dit verhaal kwam ik bij de paqo's, de priesters van de Q'ero indianen uit Peru. Zij hielpen me om mijn verhaal te begrijpen op een dieper niveau. Om de oude wijsheid opnieuw tot bestaan te dromen. En de rode draad van de religies te doorgronden. En te ontdekken wat ik te doen heb op aarde: waaronder het delen van verhalen.

Mediteren met een doel

Kun jij je moeilijk ontspannen? Ben je eigenlijk altijd bezig? En heb je het gevoel dat je meer uit het leven wilt halen? Gewoon omdat er...

 

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!