ma 13 jan. | Via We Share Talent

Masterclass: embody your vision: ontdek je ware missie op aarde

Deze workshop wordt verzorgd via We Share Talent. De workshop is al vol. Maar je weet nooit dus heb je interesse laat je gerust op de wachtlijst zetten.
Masterclass: embody your vision: ontdek je ware missie op aarde

Tijd en locatie

13 jan. 2025 09:30 – 11:00
Via We Share Talent

Over het evenement

New years resolutions, ofwel goede voornemens werken alleen als ze passen bij jou. Als jij ze daadwerkelijk wilt waarmaken. Als alles in jou ja zegt tegen jouw voornemens. Als ze passen in jouw levensmissie. Als je voornemens echter ontstaan omdat je met je hoofd vindt dat je dit zou moeten doen, vergeet het dan maar. Kansloos! Want iets in jou zegt nee.

Zolang jij vanuit je hoofd blijft leven zal het sowieso lastig worden. Als je het echter kunt voelen en ervaren, doorleven dan zal het bijna vanzelf gaan.

Wil jij het leven leiden dat past bij jouw wensen en verlangens? Wil jij iets toevoegen aan de wereld alleen weet je nog niet precies hoe? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou.

Gysela Jongebreur begeleider van transformatieprocessen en auteur van het boek: ‘Hoe de maan ruikt en het orgasme van de sterren’ ontdekte haar ware missie en talent via het schrijven van haar boek. Ze laat je voelen en ervaren hoe het is om je persoonlijke missie op aarde te leven.

Leerdoelen:

  • Ervaar de kracht van meditatie om je missie te vinden
  • Maak kennis met de kracht van je zintuigen om je creatiekracht te vergroten
  • ‘Embody’ je missie: voel en ervaar hoe het is om jouw persoonlijke missie (niet) te leven
  • (H)erken je persoonlijke blokkades die jou belemmeren om jouw missie op aarde te leven
  • Ontdek de ware kracht van verbinding in samenwerking

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com

Deel dit evenement