aurora gary.jpeg

HE WERELDVERBETERAAR! HELP JIJ MEE OM DE OUDE WIJSHEID WEER TOT BESTAAN TE DROMEN?

Bestel dan snel! Vul onderstaande gegevens in, dan ontvang je een factuur van (20 euro) per boek. De verzendkosten bedragen 4,50 euro per 1 of 2 exemplaren. Het boek komt na je bestelling zo snel mogelijk jouw kant op.

Photo: Wy'East (Mount Hood), Gary Randall, Oregon US with permission

Bedankt voor de inzending!

 
3D_Hoe de maan ruikt_M.png

HERKEN  DE KRACHT VAN JE NATUUR

Een roman over bewustwording voor mensen die een mooiere wereld tot bestaan willen dromen. Ben jij ook zo'n wereldverbeteraar, maar weet je niet waar te beginnen? Het begint bij jou!

Ik sluit mijn ogen als ik de vraag stel hoe de maan ruikt. Mijn lichaam geeft antwoord: de maan ruikt naar seks. 

Ik kijk naar het water. Alles in mij wordt naar het water getrokken.  Het is relatief licht. De maan is vol. Ze staat laag boven het water. Een kracht vanbuiten trekt aan me. Een kracht die sterker is dan ik. Het is de maan. Ze betovert me. Even maakt het me bang. Maar dan besef ik dat het mijn verlangen is en dat ik het verlangen de baas kan zijn. Ik, mijn ziel, de wil van mijn ziel is de baas. De kracht verandert naarmate ik me bewust word van mijn keuzemogelijkheid. Mijn verlangen wijst me de richting. Mijn hart vertelt me of die zuiver is, of die goed voor me is. En mijn geest geeft me helder inzicht.


Laat je via het verhaal van de jonge sjamaan Arendshart meenemen op reis. Verbreed je horizon, duik in de onderstroom en laat je meevoeren. Laat de wind in je oren fluisteren. Ga mee op reis door de krachtige natuur. Laat je meevoeren naar exotische bestemmingen, naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Reis mee naar de sterren en ontdek de weg naar je bestemming. Leer vervolgens het doel en de route weer loslaten, zodat je de schatten op je weg kunt bewonderen. Je lotsbestemming ligt al vast. Je lessen zijn al voor je geboorte bepaald, maar je hebt de mogelijkheid je lot te transformeren naar de bestemming van je ziel.


Over de auteur:

Gysela Jongebreur, 1972, begeleidt mensen en organisaties bij verandering, transformatieprocessen en bewustzijnsontwikkeling. Door het verhaal kwam ze op het pad van de Q’ero-indianen uit Peru. Ze werd hun leerling op het pad van de hoeders van de aarde. De Q’ero-priesters introduceerden haar via inwijdingen in hun eeuwenoude wijsheid. Ze zijn de psychologen volgens de oorspronkelijke traditie, ze zijn helers en verhalenvertellers. 


Wil jij je eigen wijsheid herontdekken? Opnieuw leren om de kracht van je natuur te benutten? Een mooiere wereld tot bestaan dromen? Bestel dan nu het boek: Hoe de maan ruikt en het orgasme van de sterren!

 

REACTIES EN RECENSIES

Wil je weten wat anderen zeggen over het boek?

Bijzonder  om te merken hoe ik er in 'zak'. Het heeft op mij een meditatief effect. Wat ik heel fijn vind.
Het zet mijn eigen creatieve proces in werking. Het geeft me vooral mijn eigen inzichten.

Transformatie begeleider

Het is net alsof het boek over mijzelf gaat! 
Het komt heel dichtbij.
Het is dicht op de huid.
Ik word meegenomen alsof ik in een film zit.
Het boek heeft een helende werking.
De energie is heel voelbaar.

Deze reacties komen regelmatig voorbij!

Het is voor mij het eerste boek waarbij de tekst/inhoud het aflegt tegen de cadans van de zinnen en de woorden die me raken in mijn buik en niet achter mijn ogen. Ik vind het leuk om het boek steeds tot me te nemen en dan als het ware even weg te zijn en te voelen.

Consultant

 

Gysela Jongebreur (1972) begeleidt mensen en organisaties bij verandering. Ze werd zelf leerling van de Q'ero-indianen in Peru. Deze groep kwam naar Nederland om hun wijsheid te delen met de westerse wereld. Het verhaal neemt je mee op de reis die Gysela zelf maakte. Vanuit de jonge sjamaan Arendshart word je meegenomen op deze reis. De reis die leerzaam is en die je leert je doel te bereiken en vervolgens weer los te laten om zo de weg te vinden naar je uiteindelijke lotsbestemming. Deze bestemming ligt al vast, maar de transformatie naar de bestemming van je ziel niet. Bevat een fijne en toegankelijke schrijfstijl met een open en eerlijke visie op het leven. Het zet aan tot nadenken over je eigen doelen en de weg die jij moet afleggen naar jouw uiteindelijke bestemming. Inspirerend en spiritueel debuut geschreven vanuit het hart.


NBD Biblion, recensent: Penny Engelvaart

Je boek is prachtig. Wat een mooie manier om de lezer mee te nemen in andere bewustzijnslagen en sjamanisme. Ik herken veel vanuit mijn werk en reis.

Energiewerker

 

Een echte aanrader voor iedereen die verdieping zoekt. Het verhaal neemt je mee op een verdiepende reis. Het boek brengt vele inzichten en levenswijsheden.

Healer en kunstenaar

Mensen dat is toch een pareltje vol wijsheid!

Londonbooks

I'm in you and you are in ME...ben geen lezer zojuist je boek gelezen...waar ik het woord moeten normaal ombuig zeg ik nu volmondig: WE moeten elkaar ont-moeten!!!

Energetisch therapeut