molens2_edited.jpg

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER CODE 1313

‘Holy f…, ik wist niet dat mensen ook als docking station konden werken. Als meer mensen dit zouden kunnen, hebben we geen krachtcentrales meer nodig.’

 
Zakenvrouw in het wit

ONDERNEEMSTER

Een nieuwe start

Het kwartje viel ineens, de cirkel is rond. Ik ben er zo bij mee. Mijn keuzes zijn gebaseerd op mijn essentie. Het is de balans en de harmonie in mezelf die ik zocht en die ik eindelijk vond. Ik moet je bedanken. Je hebt me geholpen naar het laatste stukje van mezelf. Ik weet nu wat ik te doen heb: moeder zijn, vrouw zijn, liefdevol zijn, uitdagingen aangaan, het leven vieren, een beetje geld verdienen om de kleine luxe te extra's te veroorloven, creeren, mezelf zijn in alle facetten, goed doen en soms een harde tante zijn, gelukkig zijn....

ontspannen Zakenman

DIRECTEUR

Product: Transitie en Transformatiemanagement

In korte tijd heeft zij op een zakelijke maar tegelijkertijd mensgerichte manier een aantal lastige dossiers aangepakt en tot een goed einde gebracht of de voorbereiding daartoe geregeld. Daarbij wist zij zich in no time de interne procedures eigen te maken en draagvlak te creëren voor noodzakelijke wijzigingen. Ze is in zeer korte tijd opgenomen door de organisatie als ‘één van ons’. De medewerkers waaraan zij leiding gaf hebben die leiding als zeer prettig en inspirerend ervaren. Wanneer er zich op managementniveau situaties voordoen waarbij externe inhuur een oplossing biedt, zal ik zeker informeren of ze op dat moment beschikbaar is voor de desbetreffende klus

Image by Riccardo Annandale

FACILITATOR VAN TRANSFORMATIEPROCESSEN

Product: Energie Behandeling

‘Holy f…, ik wist niet dat mensen ook als docking station konden werken. Als meer mensen dit zouden kunnen, hebben we geen krachtcentrales meer nodig.’

Vrouw met tablet

ONDERNEEMSTER

Product: Businessplan van je leven

Voor mij is het in ieder geval duidelijk dat mijn eigen grond onder mijn voeten even stabiel moet worden wil ik deze belangrijke stap kunnen zetten naar een leven van vervulling en tevredenheid. Ik heb simpelweg in de jaren dat ik een kind heb nooit een stabiele situatie gehad en ik ben van het een naar het andere gegaan. Alles gebeurde veelal ad hoc en ik roeide met de riemen die ik had, vandaar dat er ook nooit vanuit een basis iets wezenlijks is gegroeid waarop ik verder kon borduren en uit kon bouwen. Het is gewoon weer opnieuw beginnen. Maar ik ben er klaar voor om dit nieuwe begin met alle horten en stoten goed in te zetten om een basis te creëren, zodat ik eens en voor een lange tijd in ieder geval gelukkiger en minder rusteloos verder kan. 
Er is 1 vraag waarop ik stellig een antwoord kan geven dat als een rode draad door mijn leven speelt en het overkoepelende is van mijn gehele zoektocht, en dat is de vraag wat wil je later worden? De beste versie van mijzelf!

Brunette vrouw

MANAGER

Product: Transitie & Transformatiemanagement

Door duidelijke afspraken te maken, zijn er verbeteringen zichtbaar. Zowel in het MT als bij haar team zegt Gysela waar het op staat. Maar Gysela heeft ook een 'zachtere' kant waarin ze mensen helpt bij het ontwikkelen van hun kwaliteiten of mensen een spiegel voor houdt.

Back Stage Prep

MANAGING DIRECTOR

Product: Executive Coaching

Zakelijke drempels en persoonlijke ontwikkelingswensen heeft Gysela goed in kaart weten te brengen. Het traject dat we zijn aangegaan is benaderd vanuit de mens in plaats vanuit de functie. Hier zijn zeer verhelderende inzichten en toekomstperspectieven uitgekomen om het plezier in het werk terug te vinden en nieuwe positieve uitdagingen aan te gaan. Samenwerken met Gysela voelt erg goed, ze is zeer direct en soms confronterend, maar laat je daardoor nadenken over zaken die voorheen onmogelijk leken. Gysela is een toegankelijk en betrokken mens en weet binnen een relatief kort traject veel te kunnen veranderen in denk- en werkpatronen om vol positieve energie weer verder te komen. Het resultaat is een goede balans tussen gevoel, wensen, denken en doen!

Groep Seflie

UITSPRAKEN VAN KLANTEN

een kleine bloemlezing

  • Het leven kan elke kant op, mijn stip op de horizon is duidelijk geworden.

  • Ik stop met vechten en geef me over en pas me niet meer aan, maar ben wie ik ben, net als jij.....durfde mischien niet alleen, jij geeft me de kracht en daarom zal je me blijven inspireren en je houdt me daar in wie ik echt ben.

  • Gysela is een bevlogen coach. Ze laat je in de spiegel kijken van je eigen gedachten. Komt met verrassende inzichten. Leeft met je mee. Dank voor alle support tot zover.

  • Ik merk dat ik in actie kom, dingen anders ga doen doordat je me inspireert. Doordat je me een spiegel voorhoudt en best confronterend bent. Dat maakt dat ik dat zelf ook meer in ga zetten. En dat levert prachtige gesprekken op, meer diepgang en verbinding en resultaat en energie.

  • Je hebt visie en je hebt lef: je doorziet dingen en je gaat het toch aan. Je kunt mensen enthousiasmeren en krijgt dingen voor elkaar.

  • Je bent een natuurtalent als het gaat om emoties zien en voelen.

  • Bedankt voor deze inspirerende en fijne afspraak, vooral de verbinding vond ik fascinerend en prachtig! Ik heb nu al zin in een volgende afspraak. 

  • Dank je wel voor het mooie gesprek vandaag. Het was onze kennismaking, maar op de een of andere manier voelde dat niet zo. Bijzonder vond ik het moment dat je me confronteerde. Dat kwam echt even aan bij me. Weer een stuk bewustwording.

  • Door de coaching ben ik echt sterker geworden. Ik kan me beter neerzetten, ik geef mijn grenzen aan en praat over dingen waar ik mee zit. Mijn energielevel gaat minder snel naar beneden. Dank voor je vertrouwen. Het voelde goed om m'n emoties aan je te laten zien. 

  • Onze gesprekken spelen nog regelmatig door mijn hoofd op de blijvende zoektocht wat ik nu echt belangrijk vind in het leven.