IMG_0859_edited.jpg

ONTDEK CODE 1313

Innovatie en ontwikkeling in verbinding

De naam Code 1313 staat voor creatie vanuit de leegte in verbinding. In verbinding ontstaan de mooiste creaties als we durven om niet te weten. Als we durven nieuwsgierig te zijn. Dat is hoe ik het liefst werk, vanuit de leegte, het niet weten. Dat is waarom ik graag verander van omgeving en graag nieuwe mensen ontmoet. Dat is hoe ik graag mensen en organisaties ondersteun bij de ontwikkeling van hun talent, hun potentieel, in de zoektocht naar zingeving en bewustwording. Vanuit de leegte, in verbinding. Als vanzelf ontstaat er dan innovatie. Door te luisteren en verhalen toe te laten. 

In de Maya-traditie spreekt men van de 13e toon: Ox Lahun wat leegte betekent. Dit is vergelijkbaar met wat de indianen uit Noord-Amerika de nagual noemen. In de Chinese geneesleer wordt het grote niets Wuji genoemd. Uit Wuji komt Taiji voort: het grote alles. In het Japan spreken ze over Ba als het origineel van alles en het Ya, waar het naar zou kunnen leiden. In de fenomenologie spreekt men van het veld of het lege midden. In termen van Jung hebben we het over het collectieve onbewuste wat ontsloten wordt en naar het bewustzijn gebracht wordt. 

Code 1313 combineert oude wijsheid met een praktische zakelijke aanpak. Ik put daarbij niet alleen uit de leegte, maar ook uit een reservoir van kennis en vaardigheden opgedaan in mijn werk als begeleider van verandering en coach en mijn ervaringen en opleidingen in mijn eigen zoektocht door het leven. Dit varieert van managementtrainingen, coachingsstrainingen, systemische opleidingen tot bewustzijnstrainingen en inwijdingen door de priesters van de Q'ero indianen uit Peru.     

Contact