Joggen

NIEUW AANBOD:

Jaartraject of combideal

 

MEER BALANS EN LIEFDE IN JE LEVEN?

Werk je soms te hard? Kan je moeilijk rust vinden?

Meld je dan nu aan voor een persoonlijk traject. Als je voor het einde van het jaar beslist en betaalt, dan zou het je ook nog belastingvoordeel op kunnen leveren.

Je kunt daarbij denken aan een van de Pakketdeals zoals de Energyboost: 3 behandelingen voor 333 euro. Of het VIP arrangement van 12 behandelingen voor 1111 euro in plaats van 1572 al dan niet in combinatie met coaching.


Naast meer energie biedt de behandeling vooral nieuw inzicht en bewustwording. Inzichten die je met je hoofd niet kunt verzinnen, maar die tijdens en na de behandeling ontstaan. 

Enkele reacties op de energiebehandelingen:

  • Je hebt me echt aangezet. Alsof je een knop hebt aangezet die uit was. Die me teruggebracht heeft naar wie ik was lang geleden en wat ik vergeten was.

  • Holy F…, als meer mensen dit zouden kunnen, dan hebben we geen kerncentrales meer nodig

  • Het heeft heel veel in werking gezet, ik kan het niet uitleggen, maar het was goed en ik ben je er dankbaar voor

  • Door jouw behandeling heb ik me gerealiseerd hoe fijn aanraking en intimiteit voelt

  • Het was maar kort, maar het voelt of ik een dag naar de sauna ben geweest, alleen het werkt langer door.

  • Ik ben je echt heel dankbaar voor de behandeling. Het heeft me inzicht gegeven. Het werkte nog lange tijd door.

  • Het heeft me inzicht gegeven dat ik mijn leven tussendoor inricht om anderen te helpen, luisteren, etc. Voel me dichter bij mijn gevoel en voel me (week na de behandeling) nog steeds gedragen. Ik hoef het niet alleen te doen en niet altijd voorop te lopen realiseer ik me. 


Voor de snelle beslisser (uiterlijk 30 december) en betaler is het bovendien mogelijk om opleidingskosten voor jou als ondernemer of voor je werkgever af te trekken bij de belastingdienst. Volgend jaar vervalt deze mogelijk. Voor meer informatie over de aftrekbaarheid van opleidingskosten zie de website van de belastingdienst.


Let op: het bedrag is exclusief BTW (21%)