488.jpg

GEEF JE TOEKOMST VORM EN JE LEVEN MEER FLOW!

Meld je nu aan voor de workshop: De kracht van het onderbewustzijn op 3 september

Ben jij of ken jij iemand, die wil ervaren hoe je je dromen en verlangens kunt ontsluiten via je onderbewustzijn, prioriteiten kunt stellen en los kunt leren laten wat je niet langer dient? Meld je dan nu aan voor de workshop ‘De kracht van het onderbewustzijn’ of deel dit bericht.


Je staat wellicht op een kruispunt in je leven. Je hebt het gevoel dat het tijd is voor een volgende stap in je leven, een nieuw doel, een nieuwe richting, maar je kunt er niet (helemaal) bij. Ik ken deze fase heel goed, want ik heb vaak op dat punt gestaan. En ik heb gemerkt dat vele mensen dit hebben, vooral resultaatgerichte mensen. Wellicht herken je dit gevoel van innerlijke onrust en onvrede, ondanks dat je voor de buitenwereld wellicht een succesvol bestaan leidt. Je hebt bereikt wat je wenste, en nu? Je doelen, je pad lijkt op een punt gekomen waar je dacht te willen zijn. En nu? Je zou gelukkig moeten zijn, tevreden met je leven, maar er lijkt iets te ontbreken. Je weet niet precies wat het is, of je durft er nog niet helemaal voor te gaan. Je stagneert en je levensenergie neemt af. Je weet dat je alles kunt bereiken wat je wilt, maar wat is je volgende doel? Het is tijd voor actie, maar je hapert. Je kunt alle kanten op, maar welke wordt het?


Op 3 september geef ik een workshop om kennis te maken met de kracht van het onderbewustzijn. Ik neem je mee in de kracht van je multi-zintuigelijke systeem. Ontdek door middel van moodboards, meditatie en zintuigelijke ervaring hoe je weer contact kunt maken met je diepere wijsheid en verlangens. Ontdek dat je lichaam reeds alle wijsheid bevat om je weg te doorvoelen. Je maakt daarbij kennis met oude technieken van de Noord- en Zuid-Amerikaanse Indianen. 

Sensitiviteit is de kracht van de sjamanen. De sjamanen van de Q’ero indianen uit Peru leerden mij de kracht van mijn sensitiviteit doorgronden. Ze leerden mij hoe ik mijn technieken om te dromen en te manifesteren kon verfijnen. Technieken die ik van nature onbewust al heel mijn leven had gebruikt, zonder dit te beseffen. Steeds vaker ontdekte ik dat mijn wensen uitkwamen. Ook de wensen die ik onbewust had gehad. Toch zat er nog een grens aan, omdat ik me nog onvoldoende bewust was van mijn dieperliggende wensen en blokkades. Ik had mezelf begrensd door oude emoties, oude overtuigingen, door de meningen en oordelen van anderen en vooral door mijn onbewustzijn, mijn onwetendheid. 


De rituelen van de indianen aangevuld met moderne technieken hebben mij helpen her-inneren hoe we ons onderbewustzijn kunnen ontsluiten. Vaak heb ik me vol verbazing afgevraagd waarom we dit niet van kinds af aan leren? Waarom deze oude wijsheid verloren is gegaan. Maar het is niet verloren, het is nog in ons. We hoeven het alleen opnieuw te leren ontsluiten. Diep van binnen wist ik dat, dus ik bleef zoeken naar mijn ware talent, mijn ware missie. Er moest meer zijn, en dat was ook zo. Er bleek nog een wereld te ontdekken. Hoewel mijn ontdekkingstocht waarschijnlijk heel mijn leven door blijft gaan heb ik eindelijk vrede en rust gevonden. En het goede nieuws is: we hebben deze kracht allemaal beschikbaar als we ons er weer voor open leren stellen. 

Ik doe niets liever dan mensen inspireren hun beste leven te leiden. Dit doe ik door mijn ervaringen te delen, door het je zelf te laten ervaren, omdat dit is wat ik iedereen gun. Gun jij jezelf dit ook? Misschien is deze workshop wel net dat ene zetje wat jij nodig hebt, of het begin van een nieuwe reis. Heb jij interesse laat het me weten!

Wanneer: 3 september van 9.30 tot 12.30

Locatie: Melkpoortje 1, Dordrecht

Kosten: 55,- (inclusief BTW)

Let op: max. 5 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

NB: bij afmelding 48 of korter voor de workshop worden kosten volledig in rekening gebracht

Wil bij deze ervaring niet missen? Meld je dan nu snel aan! Stuur me een bericht via info@code1313.com

Wil jij graag zelf een groep samenstellen of ontvang je liever een persoonlijke sessie laat het me weten.